Cautare

3845 de rezultate pentru "silistru iunie" (2.66 secunde)
Purtatorul de cuvant al Coalitiei de guvernare PSD - PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat astazi ca s-a stabilit ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe cele doua Coduri, cel Penal si Civil, urmand ca pana la inceputul lunii iunie sa mai aiba loc intalniri cu reprezentantii societatii civile si cu toti cei interesati.
Daca in satele doljene oamenii sunt interesati doar de pensii si de muncile campului si stiu prea putine lucruri despre europarlamentare, alegerile din 7 iunie nu sunt o necunoscuta pentru craioveni, insa multi sustin ca nu se vor duce sa voteze.
Guvernul isi va asuma saptamana viitoare, luni, 7 iunie 2010, raspunderea in Parlament pe legile privind masurile de austeritate.
Acesta a fost semnat in 4 iunie 1920, 17,32 ora din Transilvania. ... Eu, in 4 iunie, imi amintesc de acest lucru.
Traian Basescu a trimis pe 9 Iunie, la Curtea Constitutionala proiectul de revizuire a Constitutiei. ... Primele noua articole din proiectul de revizuire, declarate constitutionale Curtea Constitutionala a analizat joi, 16 Iunie, proiectul legii de revizuire a Constitutiei, ajungand cu dezbaterile pana la articolul 61.
Tot in 1971, in iunie, a avut loc si prima vizita oficiala a lui Nicolae Ceausescu in China. ... In iunie 1996, presedintele Jiang Zemin a intreprins o vizita oficiala in Romania.
in luna iunie printr-un proces de validare publica USL isi va desemna, pana in luna iunie, candidatii la alegerile locale si parlamentare printr-un proces de validare publica, a declarat presedintele PSD Victor Ponta.
GABRIEL SAVULESCU) CORESPONDENTA DIN KOLN, GERMANIA USL este incontestabil castigatorul alegerilor locale din 10 iunie 2012. ... Partidul National Liberal a devenit in urma scrutinului din 10 iunie iunie a doua forta politica la nivel local. ... La 10 iunie Romania s-a eliberat prin vot popular de regimul autoritar-corporatist neocezarist basist.
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
Scrisoarea a fost inregistrata la cabinetul premierului la 20 iunie. Traian Basescu a insistat asupra faptului ca Victor Ponta, pentru a putea reprezenta Romania la Bruxelles pe 28 iunie, trebuie sa aiba aprobarea expresa a Presedintiei.
In intervalul iunie-noiembrie 2015, Senatul Romaniei a detinut, prin presedintele acestei Camere, dl. ... Reuniunea presedintilor Comisiilor pentru Afaceri Europene din parlamentele nationale ale statelor membre UE - COSAC, Riga, 1-2 februarie, 31 mai-2 iunie si Luxemburg, 11-13 iulie, 29-31 octombrie, 28 noiembrie-1 decembrie.
Legea 96/1998 statueaza ziua de 26 iunie drept Zi a Drapelului National, iar Constitutia Romaniei din 1991 prevede ca drapelul tricolor este un simbol național alaturi de stema, sigiliu si imn.
Potrivit analistilor financiari de la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu, moneda europeana euro ar putea varia in iunie intre 3,55 si 3,6 lei noi.
De-abia din 4 iunie vor intra in aplicare cotele de 10% impozit pentru veniturile din dobanzi, tranzactii imobiliare si castigurile obtinute din piata de capital.
Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR), precum si ai bancilor comerciale, au asigurat insa ca sfirsitul lunii iunie si inceputul lui iulie nu vor aduce nici o criza in sistemul bancar.
Soldul negativ al balantei comerciale s-a majorat din nou in iunie, la 980,4 milioane de euro, fata de 903,5 milioane de euro in mai, ridicand deficitul pe primele sase luni la 4,2 miliarde de euro, cu peste 1,2 miliarde de euro mai mult ca in 2004, potrivit Institutului National de Statistica.
Astfel, managerii firmelor se asteapta ca, in intervalul iulie-septembrie, profitul sa creasca fata de luna iunie (sold conjunctural +17,8%). Totusi, soldul conjunctural al celor care se asteapta la un profit mai mare in urmatoarele trei luni este mai redus fata de cel inregistrat in perioada aprilie-iunie.
Romanii care au calatorit in strainatate au folosit cardurile VISA de 600.000 de ori, in perioada iunie 2004 - iunie 2005, valoarea totala a tranzactiilor depasind 108 milioane dolari, in crestere cu 42,6%, fata de 2003, au anuntat, ieri, reprezentantii respectivei companii financiare.
In luna iunie, exportul a insumat 2,28 miliarde de euro, fiind mai mare cu 22,1% fata de luna iunie 2005 si mai mic cu 1,3% fata de luna mai 2006.
Salariul mediu net al romanilor a crescut cu doi lei in iunie. Potrivit unor date puse la dispozitie ieri de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu net a fost in iunie de 835 de lei, cu 0,2% mai mare decat in luna anterioara.
google-analytics.com